Husum kan ikke få det til at køre - tabte igen !

Starten for Husum har bestemt ikke været den bedste. I de første seks kampe er det blot blevet til en enkelt sejr, en enkelt uafgjort og fire nederlag. Målscoren er 10-16. Så i tabellen må de blåhvide nøjes med at være placeret som nummer 12 og under den grimme streg.

Husum var godt nok oppe imod rækkens førerhold Skovshoved, som var ubesejret før dagens kamp og sådan forblev det desværre.
Skovshoved viste evner og dominerede starten af kampen. Efter 10 minutter bragte de sig foran 1-0 på et hovedstød, hvor der ikke blev dækket godt nok op.
Efter 18 minutter kom 2-0 målet, Skovshoved havde bolden på mållinjen og loppede den henover alle til deres angriber, der stod helt alene lige ved målstregen.
Dette var også pauseresultatet.
Anden halvleg blev mere lige og Husum kom frem til en del chancer. Skovserne var dog farlige det meste af kampen.
I det 74. minut sendte Christoffer Stage bolden i dybden til Patrick Hansen Andersen, der reducerer til 2-1.
Men i det 80. minut lukkede hjemmeholdet kampen med scoringen til 3-1.
Næste kamp er på fredag mod GVI. Kampen spilles i Husumparken kl. 18:30.
Det er nedrykkerne fra DS der kommer på besøg, så drengene får behov for al den støtte de kan få, så man håber, der kommer en masse og støtter.