Husum lavede et fantastisk comeback og vendte 0-3 til 3-3 mod Fremad Valby

Der sker sørme noget i Husums kampe. Kedelige er de i hvert fald ikke. Vi skal ikke gå længere end til lørdagens kamp i Husumparken, hvor de blåhvide havde besøg af Fremad Valby. Da de to hold mødtes i efteråret vandt Fremad med 5-3, og meget tydede på, at det skulle blive endnu en sejr i dagens kamp.

Så er der mål til Husum

Efter bare 4 minutter kom gæsterne foran på et målmandsdrop og ikke lang tid efter blev det 0-2 – igen hvor målmanden ikke var særlig heldig. Endelig scorede Valby mandskabet til 0-3, og så var de bange anelser i allerhøjeste grad i spil. Men efter pausen reducerede Sam Ashton til 1-3, og Jeppe Orbe fik yderligere pyntet til 2-3. Prikken over i’et kom på straffespark, som Sam Ashton sikkert omsatte, og så stod det pludselig 3-3 ! Hvilken vending og hvilket comeback af Husum spillerne.