Husum må vente på sæsonpremiere

Det trækker ud med hensyn til at komme i gang med Danmarksserien i fodbold. Husum modtog i sidste uge denne meddelelse fra DBU Sjælland..

Da Regeringen i denne uges nyeste lempelser ikke har inkluderet et løft i forsamlingsforbuddet, i forbindelse med udendørs idræt, og der ikke forventes at ske mere på denne side af Påske, er det som oplyst i forrige mail, ikke længere muligt at afvikle turneringen i dets nuværende format med forårsopstart den 20. marts som planlagt.

Såfremt Regeringen den 23. marts som forventeligt melder ud hvornår forsamlingsforbuddet for udendørs idræt muliggør at afvikle kampe i Herre-DS, vil DBU bede DBU’s Bestyrelse om at gøre brug af force majeure paragraffen, og godkende et alternativt format for turneringsafviklingen.

Vi kan ikke på nuværende tidspunkt melde ud i hvilket format den resterende turnering skal afvikles, da dette afhænger af åbningstidspunktet, men vi beder alle klubber være klar til at kunne spille turneringskampe med forholdsvis kort varsel, idet klubberne siden starten af marts har haft muligheden for at træne i grupper af 25 personer, og dermed fysisk at kunne forberede sig på turneringsstart.

Så indtil videre må alle væbne sig med tålmodighed.