Husum og Union delte i sæsonens sidste kamp

Fredagens kamp mellem Husum-Union sluttede uafgjort 2-2 i Husumparken. Det var stort set en kamp uden betydning for nogen af klubberne, der begge har alt på det tørre efter en lang sæson.

Gæsterne førte ellers 2-0 og var tættest på sejren.

Kampen startede meget lige og bød ikke på de store chancer. Husum ramte i midten af halvlegen overliggeren, men uden bolden gik ind, og så sluttede de første 45 minutter 0-0.

Efter pausen bragte havde Union et par gyldne minutter. I det 64. minut scorede de til 1-0 og kort efter til 2-0, hvorefter man regnede med, at kampen var afgjort. Men 10 minutter før tid fik Husum reduceret. Bolden blev halvclearet af en Union spiller, der brugte hænderne på stregen, hvor fra den sprang ud til Sebastian Stage, der fandt Mostafa Makki, som kunne heade ind til 1-2. I samme moment sparkede en Union spiller bolden væk for at trække tiden, og det kostede 10 minutter på sidelinjen.

Et minut ind i overtiden lykkedes det for Husum at udligne. Christoffer Stage kastede et langt indkast ind til Mustafa Makki, der igen kunne heade bolden i kassen til slutresultatet 2-2.

Husum takker dagens boldpiger, der kommer fra samarbejdet mellem Husum og Union u 16.

Samtidig siger alle i og omkring førsteholdstruppen tak til alle, der hjælper til før, under og efter kampene samt alle de frivillige, der lægger så mange timer i klubben.

Husum slutter hermed sæsonen på 7. pladsen – og alle ser frem til næste sæson !