Husum rendte igen ind i store klø på hjemmebane - nyt 0-4 nederlag

Tirsdagskampen i Danmarksserien mellem Husum – Frederikssund blev en ny skuffelse for de blåhvide. I Husumparken vandt sjællænderne med hele 4-0, og det var anden gang på få dage, at Husum tabte med de cifre. Nuvel gæsterne i aftenkampen ligger også i toppen af rækken, men hvis Husum spillerne knækker lidt på de store endefulde, så er det helt forståeligt. Men det er jo de unge løver, og de vil, som vi har sagt flere gange, rende ind i nogle lussinger hen ad vejen.

På et straffespark kom gæsterne foran efter 23 minutter, og bare tre minutter senere stod det 0-2 og før pausen scorede Frederikssund også til 0-3, hvilket blev resultatet af første halvleg. Godt 10 minutter efter pausen øgede sjællænderne til 0-4, og så var der ikke mere at komme efter.

Lørdag den 24. april kl. 14 spiller Husum sin tredje hjemmekamp i træk, når BSF kommer på besøg. I efteråret vandt Husum overraskende 4-2 i Ballerup, så mon ikke der skulle være en chance her ? Og nu er der jo adgang for tilskuere !!