Husum slog Frem sikkert med 3-0 i Husumparken

Der var ikke så mange dikkedarer, da Husum fredag aften på hjemmebanen i Husumparken besejrede Frem med hele 3-0 efter 1-0 ved pausen. De blåhvide havde kontrol over kampen og fortjente de tre point. Julius Find bragte hjemmeholdet foran kort før pausen, og førte således 1-0 efter de første 45 minutter.

I anden halvleg øgede Marcus Persson til 2-0 efter 58 minutter, og det var også ham der cementerede sejren til 3-0 ti minutter før tid. Husum kan ikke nå noget som helst, men alligevel har de blåhvidstribede gjort det pænt i den sæson, som kører på sidste vers.

Næste opgave er på søndag den 4. juni kl. 14 ude mod Hvidovre. Begge klubber ligger meget tæt i rækken som henholdsvis nr. 4 og 5 med 39 point.