Husum søger sponsor til sit succesfulde 1. hold i Københavnsserien

“Er du den nye sponsor for Husum Boldklubs 1. Herresenior” ? Sådan lyder introduktionen af den skrivelse, Husum Boldklub har sendt ud over nettet i håbet om, at et firma – lokalt eller udenbys – skulle melde sig. Netavisen giver selvfølgelig et nap med, og bringer her skrivelsen i dens fulde ordlyd. Til det kan vi tilføje, at de blåhvide starter forårssæsonen på en flot og sikker 1. plads i Københavnsserien, og meget skal gå galt, om det ikke lykkes klubben at spille sig i Danmarksserien – bare en række under 2. division ! De seneste år er der sket mange positive ting for Husum. Ny lækker kunstgræsbane og et stort og lækkert klubhus. Det er kommet samtidigt med, at 1. holdet har klaret sig bedre og bedre. Et spændende projekt som kan føre til meget, hvis ellers heldet og styrken er med mandskabet. Men læs blot her …

Husum Boldklubs 1. Herresenior ligger pt nr. 1 i Københavnsserien og har kursen imod Danmarksserien. Spillerne er godt i gang med opstartstræningen og der er fuld fart på træningskampene. Som alle andre hold er der nogle afgange og nogle nye ansigter. Så for at give de nuværende og nye spillere de bedste rammer som muligt, søger vi sponsorer, der kan hjælpe os med at indfri målet om at spille i Danmarksserien i 20/21 sæsonen.

Vi søger alle tænkelige sponsorer, som har lysten til at hjælpe Husum Boldklub med at tage det næste skridt op i Danmarksserien. Det er alt fra en hovedsponsor, en kampsponsor, en materialesponsor, til mindre sponsorer der gerne vil støtte op omkring holdet. Hvis jeres firma vil støtte op om dette projekt, finder vi helt sikkert en løsning.

Vi kan tilbyde, at dit firmanavn og logo bliver eksponeret på Facebook via Husum Supports side, hvor der i skrivende stund er 1700 følgere, til vores hjemmebane kampe hvor der i snit er 250 tilskuere, samt vores DJ der sørger for musik før, under og efter kampen. Når vi spiller mod de andre tophold, har Husumparken haft besøg af mere end 500 mennesker til kampene.
Desuden bliver dit firmanavn og logo også delt af Husum Boldklubs officielle Facebook side samt på Husum Boldklubs officielle hjemmeside.

Hvis du og dit firma har lyst til at støtte op om vores projekt med at løfte Husum Boldklub et niveau op så kontakt:

Peter T. Jensen
Holdleder 1. Herresenior

Mail: PTJ@SIF.DK
Telefon: 2083 4995