Husum tabte igen unødvendigt

Vi kan godt slå fast, at denne sæson ikke ligefrem har været Husums. Nuvel – der er vanket nøgle øretæver ind i mellem, mens mange andre kampe er tabt nærmest på marginalerne. Således fredagens kamp i Husumparken for eksempel. Her tabte de blåhvide med 1-2 på et mål i overtiden mod Tåstrup.

Alt så ellers lovende ud, da Kasper Mørk Sørensen bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter bare 13 minutter. Dette blev dog udlignet omkring 20 minutter senere. 1-1 var stillingen ved pausen.

De sidste 45 minutter var også jævnt overlegne, men som nævnt fik gæsterne scoret i overtiden til kampens slutresultat 1-2.

På lørdag kl. 13.00 spiller Husum i Greve, men den kamp vil ikke ændre på den kendsgerning, at Husum fra næste sæson spiller i Københavnsserien. Der er scoret 70 mål mod de blåhvide, og det viser klart, at Husum har haft rækkens dårligste forsvar