Husum tog til solskinsøen og bankede Hasle med 4-0

Sådan – færdigt arbejde ! Husums blåhvide drenge var lørdag eftermiddag på solskinsøen Bornholm for at spille mod Hasle i Københavnsserien. Og det gjorde Husum uden problemer. Hjemmeholdet blev slået 4-0, og det var endda forholdsvis billigt sluppet.

Lige fra starten var det Husum, der sad på tingene. Allerede efter 30 sekunder var det ved at blive 1-0, men Hasles målmand klarede i stor stil. Først efter 25 minutter fik Husum hul på bylden og gjorde det til 1-0 på en flot halvflugter fra David Mortensen, og før pausen kom Rasmus Rosenberg fri på venstrekanten og med en flot tværpasning kunne Theodor Stage øge til 2-0.

I anden halvleg var det også Husum, der dominerede, og efter at Marius Persson havde drevet gæk med hjemmeholdets back sendte han et skud mod mål, som Haslekeeperen halvklarede, men riposten røg ud til Emil Hindsberg, der øgede til 3-0. Det sidste søm i kisten blev slået af selvsamme Marius Hindsberg, der tordnede bolden i det lange hjørne til 4-0. Det kunne være blevet til måske det dobbelte, men Husum spillerne var tilfredse med sejren. En flot indsats trods den lange tur – som ikke blev kedeligere hjem med det gode resultat i bagagen.

Kampens spiller blev for øvrigt David Mineskotte.