Husum vandt topkampen fredag aften og er fortsat ubesejrede

Der var på forhånd lagt op til et brag af en kamp i Husumparken fredag aften, da B.1960 kom på besøg. Før opgøret var gæsterne nr. 3 i rækken – to point foran Husum.
Men de blåhvide drenge skuffede ikke. Med en sejr på 3-1 efter 2-0 ved pausen – betyder det avancement i rækken, hvor Husum er med helt fremme.
Gæsterne startede ellers bedst og spillede flot kombinationsfodbold, men langsomt fik Husum arbejdet sig ind i kampen, og det kunne have givet mål efter 23 minutter på en dobbeltchance. Men umiddelbart efter kom hjemmeholdet alligevel foran, da Christoffer Stage fik scoret efter en aflevering fra Alex Kirkebjerg.
Efter 35 minutter fik Emil Hindsberg loppet bolden over gæsternes målmand, som kiksede lidt i sit udspark, og så førte Husum 2-0, hvilket holdt halvlegen ud.
B.1960 fik reduceret straks efter pausen på et tvivlsomt frispark, som gik direkte i kassen til 2-1. Herefter svingede kampen lidt frem og tilbage. Blandt andet havde 60’erne et farligt forsøg, som keeper Rasmus Ohmann klarede sikkert.
Efter 82 minutter fik gæsterne kampens eneste gule kort, og bare seks minutter senere lukkede Martin Hansen Andersen kampen med et dommedags brag op i hjørnet fra 35 meters afstand – en klar kandidat til “årets mål i Husumparken”. Og dermed lukkede kampen – 3-1 til et godt og stabilt kæmpende Husum mandskab, som dermed fortsat er ubesejrede i rækken sammen med nr. 1 Sundby.
Næste opgave er allerede tirsdag aften i Husumparken, hvor Vigerslev kommer på besøg. Her fløjtes op kl. 19.30 !