Husum vil etablere sig og drille topholdene.

Bolden ruller atter i Husum, hvor man netop er startet op for fuld kraft. I denne måned begynder en ny sæson i Københavnsserien, og klubbens helt klare mål er at etablere sig og så drille topholdene. Netavisen har taget pulsen på de blåhvide før det for alvor går løs.

         

På nuværende tidspunkt er der blot to afgange fra spillertruppen. En skal være soldat, mens en anden vil prøve lykken på et højere niveau.

– For små klubber som vores der ikke betaler spillere, kan det nogle gange være svært at tiltrække nye ansigter udefra, men lige nu ser truppen fin ud, dog måske lige i underkanten, siger man fra Husum. – Men der er for øjeblikket tre prøvespillere samt et par ekstra, der har givet tilsagn om at kigge forbi. Så det ser meget spændene ud for den kommende halvsæson, og der er selvfølgelig altid plads til flere.

Vores forhåbninger for den kommende sæson er at etablere sig i den bedre halvdel af tabellen, så vi ikke kommer til at lege med nedrykningsstregen, og så skal vi kunne drille topholdene hvilket absolut er muligt.

Efter sidste sæson er Mads Nørballe stoppet som assistenttræner, da tiden ikke er til det mere med et lille nyt familiemedlem. Så her træder en gammel kending til – tidligere spiller og anfører Yannick Winkel Rasmussen er ny mand på posten. Det giver cheftræner Jesper Falck et stærkt organisatorisk kort på hånden, da en af Yannicks kompetencer er en god organiseret defensiv, der giver et godt spil frem af banen.

Husums første træningskamp er fredag aften kl. 18:30, hvor Rødovre Boldklub besøger Husumparken.