Husum viste bedre takter, men tabte også årets sidste kamp

Husum startede ellers som lyn og torden og pressede Vigerslev over hele banen. Drengene knoklede hårdt på og efter 10 minutter fik hjemmeholdet skabt flere gode chancer. Vigerslev blev presset godt tilbage og midt i halvlegen måtte de redde bolden på stregen et par gange, men ind ville bolden ikke.

Efter 23 minutter fik Husum gult for et frispark som kun dommeren så, men fortsatte med at presse på, og fire minutter senere fulgte en kæmpe afbrænder. Desværre fik Vigerslev scoret til 0-1 på deres første skud på mål efter en lille halv time.

Husum fortsatte presset, og Vigerslev havde intet modtræk. Seks minutter før pausen sparkede Magnus Andresen på mål, og returen røg ud til Mikkel Bo Eriksen, der sparkede udligningen ind til 1-1.

Lige før dommeren fløjtede til pause dummede Husum sig i en ufarlig situation, som Vigerslev udnyttede til at komme foran 1-2.

Anden halvleg fortsatte som første, Vigerslev havde intet at komme med og kun meget få kontrastød, Men ikke desto mindre øgede gæsterne til 1-3, da Husums keeper gik skævt af bolden. Og det blev så kampens resultat.

Husum tabte til et hold der havde få skud inden for målrammen, mens man selv ramte undersiden af overliggeren tre gange og stolpen to gange. Men sådan er bundholdets lod. Heldigvis er spillet blevet  væsentligt bedre under den nye træners ledelse, så man har ingen tvivl i truppen om, at Husum nok skal komme stærkt tilbage i foråret og få kravlet op i tabellen, så man ender i den rigtige ende.

Man giver aldrig op i Husum.

Klubben og truppen vil gerne sige tak for al støtten, der er omkring holdet og hjælpen til kampene, det betyder alt, at alle står sammen !