"Husums bedste ven" sørger igen for lys på bydelens torv

Hun er ganske enkelt enestående – ukuelige Lis Søkvist – som igen i år sørger for julelys på Husum Torv. Da man tilsyneladende ikke kan/vil lytte til mange lokales ønske om at få juletræet tilbage på Husum Torv, hvor det hører hjemme, så har Lis Søkvist endnu engang været på banen. Utroligt hun orker det.

Men kendsgerningen er i hvert fald, at Husum Torv endnu engang bliver illumineret med lys, og at der vil være officiel tænding tirsdag den 2. november kl. 17.00, hvor Jakob Næsager,

       Jakob Næsager kommer og tænder lysene på Husum Torv

Borgmesterkandidat for Det Konservative Folkeparti, vil stå for den del af seancen. Men ikke nok med det. Der bliver musik af Musikalliancen og sang af en masse dejlige skolebørn, som vil marchere ad Frederikssundsvej mod torvet. Det bliver uden tvivl festligt.

– Jeg kalder arrangementet på Husum Torv for “Lys i mørket”, siger Lis Søkvist,

– fordi det vil være der fra tændingen den 2. november og helt til slutningen af februar.

Men det har ikke været nogen let opgave for Husum grand old lady. Hun har kæmpet en brav kamp for at få økonomi til projektet, men mange er fortsat stærkt mærket af Corona-krisen og har måttet melde fra. Dog har en del heldigvis bakket op. Trods vanskelighederne inviteres alle til tændingen på Husum Torv den 2. november, og Lis Søkvist håber på fuld opbakning.