Husums målmand reddede alle tre point i Skovshoved

Overskriften kunne også have heddet “Tyveri i Skovshoved”, hvilket måske nok ville være lige i overkanten. Men lad os dog slå fast, at den flotte sejr på udebane mod Skovshoved på 1-0 var heldig. Meget heldig ! Havde Husum ikke haft en super spillende målmand i Rasmus Ohmann, så kunne det være endt meget galt. Sådan er det i fodbold – og vi skal da selvfølgelig rose det godt kæmpende Husum mandskab for en kamp, hvor det blev gået til stålet og blev forsvaret til den store guldmedalje.
Kampen startede ellers med en kæmpe chance til Husum efter bare et minut, men desværre gik skuddet lige forbi stolpen. Efter seks minutter kom Husum tilmed foran ved Christoffer Stage, der løb fra forsvaret og fyrede af. Målmanden reddede i første omgang, men på riposten scorede Stage til 0-1. Efter dette mål stod der Skovshoved på det meste af spillet, men Rasmus Ohmann reddede det hele, så stillingen holdt til pausen.
Skovshoved fortsatte i 2. halvleg med at presse, og det var svært for Husum spillerne at stå imod, ikke mindst fordi banen ganske enkelt var elendig. Men takket være keeperen og et godt kæmpende forsvar lykkedes det for Husum at holde nullet kampen ud, selvom det må have tæret gevaldigt på kræfterne i de sidste 45 minutter.
Ikke tilfældigt blev Rasmus Ohmann for anden gang i træk enstemmigt valgt som kampens spiller. Og så skal supporterne endnu engang roses for troligt at møde op og støtte Husum spillerne. De fyldte faktisk det meste af den ene sidelinje !
Næste opgave er på fredag den 28. april kl. 18.30 i Husumparken, hvor førerholdet Sundby kommer forbi.
Som vanligt har Bells mad og drikke klar !