Husums træner: Trods problemer stiller vi med et slagkraftigt hold på lørdag

Før sæsonpremieren på lørdag i Husumparken, har netavisen haft en snak med Husums træner Jesper Falck. Og han er fortrøstningsfuld, selvom holdopstillingen har været lidt problematisk. Der er flere skader, og ikke alle har overstået ferien. Derfor har en del unge spillere fra 2. holdet fået plads i truppen til kampen mod NB Bornholm.

foto: Christian Christensen

Vi kommer med et slagkraftigt hold på lørdag trods afbud, lover Husums træner Jesper Falck

– Sommerens træningskampe er overstået, og selvom resultaterne måske ikke alle var lige gode, så har selve spillet været det vigtigste, fortæller Jesper Falck. – Med vilje havde jeg valgt gode modstandere, som kunne presse os, og det tror jeg har været gavnligt for os. Københavnsserien bliver jo ekstra hård i kommende sæson, eftersom der bliver hele seks nedrykkere. Der venter mange gode modstandere, så det bliver hårdt. Og det virker jo helt vanvittigt, at vi for eksempel skal spille tre kampe på en enkelt uge op til flere gange. Programmet er meget sammenpresset. Hvorfor man ikke slutter senere og starter før, når København nu har så mange kunstgræsbaner, er en gåde for mig. Men ikke nogen undskyldning, hvis det går skidt. Vilkårene er jo ens for alle. Jeg tænker bare på, at mine spillere ikke kan klare sig med 48 timers restitution efter en kamp. De når simpelthen ikke at blive helt klar til næste opgave. Men igen – det er jo ens for alle.

Sådan vil vi helst ikke se Husums træner under og efter en kamp i den nye sæson

Jeg føler, vi har haft en lang og god opstart, men kunne da godt ønske mig lidt flere til træningen. Og det ville ikke være tosset med et par forstærkninger, men jeg har fuld respekt overfor klubbens holdning. Så selvom vi mangler 3-4 normale startere på lørdag, ryster vi ikke i bukserne. Dog har vi ændret vores målsætning en smule. Vi ville jo helst gå efter en topplacering, men nu er målet bare at blive hængende i Københavnsserien.

Jeg føler trods alt, at vi står godt og går efter en god sæsonpremiere. Vi skal nok stille med et slagkraftigt hold i Husumparken mod bornholmerne lørdag eftermiddag, slutter Husums træner Jesper Falck.

Og skal vi lige repetere – Husums 2. hold spiller lørdag kl. 12 mod KFUM og 1. holdet møder NB Bornholm kl. 15.30.

Husums trofaste følgesvende fra supporterne vil garanteret være på plads og støtte de blåhvide som sædvanlig.