Hvidovre smadrede Husum med en sjælden stor sejr på 5-0

Det blev en meget trist afslutning på efterårssæsonen for Husum på hjemmebanen i Husumparken. Hvor der var lagt op til en festlig kamp mod Hvidovre2 fredag aften, endte det hele med en katastrofal afklapsning på hele 5-0 efter 4-0 ved pausen. Ikke ligefrem cifre, man er vant til hos de blåhvide, men gæsterne tog fuldstændig hjemmeholdet på sengen og førte allerede 3-0 efter de første 22 minutter. Inden pausen gjorde man det så til 4-0, og det mest bemærkelsesværdige ved det hele var, at samme mand – Mathias Andreasen – scorede alle målene.

Efter pausen var der lidt mere stilstand, men Hvidovre slog alligevel sidste søm i kisten kort før tid til slutresultatet 5-0.

Netavisen har beklageligvis overset, at Husum har endnu en kamp tilbage her i efteråret. Den spilles på lørdag mod Union i et rigtigt lokalopgør på Genforeningspladsen kl. 14.00. Lad os håbe de blåhvide kan lukke sæsonen af på en mere værdig måde.