Hvidovres superligareserver var for stor en mundfuld for Husum

Husum var på besøg i Hvidovre for at spille mod superligaholdets reserver, og det var desværre lidt mere end de blåhvide kunne magte. Hjemmeholdet vandt med 3-1 efter en ellers ganske glimrende kamp.

Begge mandskaber spillede taktisk og stod godt til hinanden, men hjemmeholdet kom foran efter 14 minutter, da et indlæg som Christoffer Stage skulle til at heade væk, men blev forhindret i det af et skub i ryggen resulterede i en føring til Hvidovre på 1-0. Alle som så kampen var opmærksom på forseelsen, men ikke dommeren, og det afgjorde jo sagen. 1-0 var resultatet af de første 45 minutter.

Der var bare gået tre minutter af anden halvleg, før Hvidovre øgede til 2-0. Men efter 68 minutter fik Husum straffe, og på det reducerede Emil Ohmann til 2-1. Herefter kastede Husum alt frem for en udligning, og det benyttede Hvidovre sig af til i et kontraangreb at øge til 3-1. hvilket blev kampens resultat.

Næste kamp er en svær udebanekamp mod Skovshoved. Den spilles lørdag kl. 12.00.