Hvor mange husker de gamle butiksfacader i bydelen ? Her La Belinda på Husum Torv

Vi fortsætter vores serie omkring de gamle butiksfacader i Brønshøj – Husum med et billede af et aktivt og populært hjørne beliggende Frederikssundsvej 331 – lige på Husum Torv. Her havde La Belinda stor succes lige fra starten af halvfemserne. For det første var det en frisk og venlig betjening man fik, men stedet var også i stand til at lave nogle fantastiske pizzaer. De opnåede blandt andet at få meget flotte anmeldelser i  Politiken, og det hele gik godt. En af dem der stod bag var Hussein, og ham kendte det meste af bydelen efterhånden.

   Hussein løb og løb i angrebet, men ind ville bolden ikke

Vi husker ham som en meget aktiv medhjælper på Brønshøj-Husum Avis fodboldhold, hvor han nærmest måtte have førstehjælp og lungemassage efter et utal af forgæves løbeture. Et godt tilbud fik senere Hussein og kompagni til at sælge restauranten, hvorefter de så vidt vides startede op i Ølstykke.

Kigger man på nederste billede, så læg mærke til noget historisk i baggrunden, nemlig Café Sløjfen, mens det stadig eksisterede som et hyggeligt og velbesøgt værtshus. Det led desværre en krank skæbne efter at have ligget der i adskillige år og blev jævnet med jorden, hvorefter man opførte en ny beboelsesejendom.

La Belinda eksisterer som alle ved ikke mere i Husum, men der ligger stadig et spisested på adressen.