I regn og blæst var Husum bedst - 3-1 over nedrykkerne fra Skovshoved !

Efteråret gjorde for alvor sin ankomst torsdag aften i Husumparken, da hjemmeholdet kunne byde velkommen til nedrykkerne fra Danmarksserien Skovshoved.
I forvejen var der lagt op til en svær kamp, men Husum gjorde hvad de skulle og sendte gæsterne hjem med et sikkert 3-1 nederlag.
Husum startede helt efter planen med at lægge et hårdt pres på skovserne, og allerede efter 10 minutter lå bolden i nettet. Målet blev imidlertid annulleret for offside. Men det holdt ikke længe, så havde Rasmus Rosenberg gjort det til 1-0 efter et oplæg fra Alex Kirkebjerg, og bare et minut før pausen kunne Emil Hindsberg øge til 2-0 efter en fin aflevering fra Sebastian Stage.
Det rædselsfulde vejr fortsatte også efter pausen, og efter en times spil fik Skovshoved reduceret til 2-1 på lidt af en tilfældighed.
Husum ville vinde den kamp, og efter 72 minutter scorede Patrick Hansen Andersen til 3-1 på en retur fra Sebastian Stage. Og mere blev det så ikke til. Men stor ros til Husum, som viste gejst og vilje til at vinde den svære kamp.
Tirsdag aften i næste uge er der igen fodbold i Husumparken kl. 18.30, når B.1903 kommer på besøg. Det skal lige med, at Husum siger stor tak til alle de supportere, som trodsede regnen og mødte op.