Ingen børn i 2700 Brønshøj behøver at kede sig i sommerferien - kig blot her

Lokale foreninger står klar med en sommerferie fuld af gratis, sjove og spændende aktiviteter fra uge 27-32  

Det er ikke alle børn beskåret at komme på sommerferie udenfor hovedstaden. Derfor er det prisværdigt, at man har gjort en masse for at bøde på det. Kigger man FERIE CAMPs program i gennem, vrimler det simpelthen med aktiviteter af enhver art. Netavisen bringer her programmet for kommende uges mange bud på en festlig dag. Og hver uge kan man gå ind og kigge på den mailadresse, som viser det samlede billede af løjerne.

Der er camps i Energicenter Voldparken, Husumparkens Legeplads, ved Sammen om Bellahøj, og på Tingbjerg Skole! Prøv blandt andet rollespil, basket, kreative værksteder, dans, fodbold, håndbold, kagedyst og meget, meget mere..

Alle børn og unge fra 3-17 år og familier er velkomne.
Se programmerne for dit område her: https://feriecamp.kk.dk/indhold/feriecamp-gratis-aktiviteter-i-de-fem-store-skoleferier

ooooooooooooooooooooooooooooooooo
Mandag den 29. juni kl. 09.30 – fredag den 3. juli kl. 16.00
Energicenter Voldparken

Hver dag kan du følges med voksne. Vi mødes ved Husum for alle og Tingbjerg Forum kl. 9.30 og 11.15.

Morgenmad

Kom og få en god start på dagen med lidt morgenmad og hør om dagens program.

Kagedyst

Til kagedyst kan du afprøve dine evner som mester-kage-bager. Vi bager lækre kager og vores hårde arbejde bliver til sidst bedømt på udseende, smag og samarbejde. Der er præmier til vinderen!

Springgymnastik med DUI Leg & Virke

Grin, leg, gang i den og sved på panden! Kom og lær en masse spring inden for gymnastikkens verden. Hvis den danske sommer tillader det varmer vi op udenfor, så vi er helt klar til at springe. Aktiviteten er for både øvede og nybegyndere. Vi laver kolbøtter, vejrmøller, håndstand, araberspring, trampolinspring og meget mere. Har du et spring du gerne vil lære? – i denne uge er det kun fantasien der sætter grænser.

Parkour med DUI Leg & Virke

Hvis du har lyst til at udfordre dig selv og have det sjovt samtidig, så skal du prøve parkour i Energicenter Voldparken. Aktiviteten er for alle mellem 6 og 12 år. Om onsdager er 13-17 årrige er velkomne. Kom glad og se om det er noget for dig!

Håndbold med IF Stadion

Kom og vær med til sjove håndboldtræninger i IF Stadion. Du vil opleve sjove lege/aktiviteter med bold, skudbaner på tid – her kan du konkurrere med dine venner om hvem der kan gøre det bedst, du vil kunne lære seje tricks med en håndbold og derudover vil der blive tid til at prøve kræfter af med en rigtig håndboldkamp, hvor trænerne også vil deltage. Du vil møde trænere der til dagligt træner børn og unge i IF Stadion.

Mandag og tirsdag: 5-15 år

Onsdag: 11-15 år

Torsdag: 5-10 år

Designværksted med Henriette

Kreativt værksted er for alle aldersgrupper: Forældre er meget velkomne til at deltage i værkstedet. Kom og lav filt, æsker, smykker, tegning som du kan tage med hjem.

Byhavefest på ECV

Til Byhavefest på ECV kan du få lov til at plante din egen ECV-blomst (som du selvfølgelig må tage med hjem), være med til Hønseskidnings-bingo og kanin-væddeløb.

oooooooooooooooooooooooooooooooo

Mandag den 29. juni kl. 10.00 til fredag den 10. juli kl. 15.00

Kom til FerieCamp når GymKøbenhavn og co. inviterer indenfor på Tingbjerg Skole

Stunt – Vold-som-leg

Prøv dine egne stunts igennem leg. Vi leger stuntbold, slagsmål, fald og kamptræning. Lær at passe på dig selv og hinanden. Lav din egen stuntvideo med din kammerat. Kom og leg stunt og spil tough sammen med dine venner.

Dans – Er kroppens sprog

Vi skal danse, svede, syre, styrke og strække kroppen, gå i slowmotion, sætte trin til rytmer og høre fed musik. Dans er et åbent værksted for alle, der kan lide at bevæge sig. Dans er kroppenes sprog, så kom og vær med i fri samtale.

Drama – Sæt dig selv i spil

Kom og leg dig ind i skøre, elskelige, finurlige karakterer og figurer når vi kaster os over improvisationer med udgangspunkt i krop og stemme. Vi arbejder med fantasi, sanser og nærvær i et trygt rum, hvor du kan få aktiveret og afprøvet dit indre dramatiske væsen.

Krea – Henriettes kreative værksted

Vi filter billeder, laver tegninger, maler æsker, laver smykker, perleplader og meget andet. Du er med til at bestemme hvad du vil lave og får tingene med hjem.

Cirkus – Prøv at være cirkusartist for en dag

Vi leger med fokus på akrobatik med balancer, tricks og dans. Vil du lære at jonglere med bolde, køller, tørklæder, diabolo m.m., så kom endelig og husk at tage din ven med.

Tramp – Mærk suset i maven!

Kom og mærk suset i maven, når du springer i den store trampolin! Trampolinen er et helt fantastisk legeredskab, og er for ALLE aldre! Kom og lær en masse spændende og sjove spring.

Futsal med København Futsal på Terrasserne

Torsdag 2/7 og fredag 3/7

oooooooooooooooooooooooooo
Mandag den 29. juni kl. 10.00 til fredag den 10. juli kl. 16.00
Gratis og kræver ikke tilmelding
Husk tøj der passer til aktiviteterne, drikkedunk og madpakke
Sammen om Bellahøj og boligselskaberne AAB, AKB, fsb og SAB inviterer alle beboere og naboer til FerieCamp på Bellahøj