Invitation til fejring af Lokaludvalgets bydelsplan

Brønshøj-Husum Lokaludvalg nærmer sig afslutningen på arbejdet med lokaludvalgets bydelsplan for 2022-25. Det vil man gerne markere med en fejring, hvor man inviterer bydelen til at høre om bydelsplanen onsdag den 22. marts kl. 17.30 i Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus.

Bydelsplanen er lokaludvalgets visionsplan, der sætter retningen for lokaludvalgets arbejde med udvikling af bydelen de næste tre år. På mødet vil man præsentere udvalgets vision og strategier i bydelsplanen og den dialog og input fra lokale københavnere, der danner grundlag for bydelsplanen. Man inviterer også alle til at komme med input til lokaludvalgets fremtidige arbejde med bydelsplanens konkrete indsatser.

På mødet vil man også fortælle, hvordan enhver kan indgå i det videre arbejde med bydelsplanens strategier og indsatser, og hvordan man kan blive en del af repræsentantskabet, der årligt inviteres til statusmøde på lokaludvalgets arbejde med bydelsplanen.

Lokaludvalget byder på let mad og et glas, og glæder sig til at fejre bydelsplanen.

Arrangementet foregår onsdag den 22. marts kl. 17.30-19.30 i Salen på Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, Skolesiden 4, 2700 Brønshøj. Tilmelding med navn og forening på mail til broenshoej-husumlokaludvalg@okf.kk.dk senest den 14. marts.