Ja det bliver ikke på den måde, Brønshøj rykker op !

Endnu engang et blodfattigt angreb – og så blev det scoret mere mod Brønshøj i lørdagens kamp mod Gørslev, end der ellers var scoret i de første seks kampe. Dermed blev de sortgule sendt en del pladser ned i rækken efter ellers at have toppet stort set lige fra starten af sæsonen.

Trist, trist, trist. Kampen mod Gørslev IF blev en kæmpe skuffelse for Brønshøj. Godt nok har hjemmeholdet haft en pæn start på sæsonen, men alligevel ! Det mandskab BB råder over i dag, burde kunne skabe bedre resultater end det her. Optimismen har i hvert fald fået et gevaldigt knæk. Og så var sejren tilmed fuldt fortjent til det sjællandske hold.

Stillingen var 2-0 ved pausen, men syv minutter ind i anden halvleg skabte Malik Ait nyt håb for de sortgule, da han reducerede til 2-1. Men ak – et kvarter før tid slog hjemmeholdet sejren fast til 3-1, og derved blev det.

Nederlaget magede sig således, at Brønshøj måtte forlade førstepladsen og røg helt ned som nummer fire, mens Gørslev med sejren avancerede til andenpladsen. Sundby fører nu !

Næste opgave for BB er hjemme på Tingbjerg Ground, hvor Roskilde KFUM kommer på besøg. Her fløjtes i gang kl. 14.00