Jerry Lee Lewis - POP 4 - Husk at fremhæve næste deltager

Jeg er af min gode ven René Taagehøj blevet opfordret til at lægge 10 covers på FB. Fra LP`er, der har haft betydning i livet, og som jeg altid har holdt af. Et cover om dagen og uden øvrige kommentarer – den kan jeg garanteret ikke overholde !! Og så sku´ man samtidigt opfordre en af sine FB venner til, at gøre det samme! Så jeg opfordrer Flemming Werge som den næste, og lægger mit fjerde cover op. Jeg er af den gammeldags type, der identificerer rock’n roll med navne som Little Richard og Jerry Lee Lewis. Det er den ægte vare, synes jeg. Oplevede dagens kunstner ved en koncert i Forum, men da var udløbsdatoen overskredet. Han var blevet tung – og vi fik kun 45 minutter, hvoraf halvdelen var country & western. Lp’en her er den vaskeægte Lewis, som virkelig kan få mig op af sædet !!