Jubel hos Danmission i Husum - rykker 200 meter længere hen ad Frederikssundsvej

Armene er næsten ikke kommet ned endnu – for Danmission får lov at leve videre i Husum. Godt nok ikke på Husum Torv som de seneste år – men bare 200 meter længere henne mod Mørkhøjvej i den del af Garants lokaler, der vender ud mod Frederikssundsvej. På netavisen er vi glade for at kunne bringe denne varme og glade nyhed.

I nærmeste fremtid vil Danmission Husum pryde disse butiksvinduer

For en bedre og mere ideel løsning kunne ikke findes, når nu den gamle bygning, som rummede Danmission før, skal rives ned og erstattes af en stor beboelsesejendom med butikker i stueetagen. Der har været forhandlet i en længere periode, men det hele faldt på plads torsdag.

Dette syn kan ikke opleves ret længe mere. Snart er hele dynen revet ned, og så påbegyndes opbygningen af den nye ejendom.

Som det fremgår, får Danmission den del af Garant butikken, som vender ud mod Frederikssundsvej, mens tæppefirmaet beholder fronten ud mod Mørkhøjvej. I hvert fald indtil videre. – Vi er himmel henrykte, siger en af Danmissions medarbejdere Helle Spangerup til netavisen. – Det er jo klart, at alle vi i afdelingen på Husum Torv har gået og været spændte og måske også lidt nervøse. For det er ikke sikkert alle ville følge med, hvis vi var havnet langt væk her fra. Nu lukker vi ned lørdag eftermiddag kl. 14, og så skal der ellers ryddes op og pakkes, så vi kan være klar, når istandsættelsen af det nye er færdig. Man regner med omkring slutningen af marts, men det kan måske godt blive før. Vi får se, slutter Helle Spangerup.

Danmission lukker ned i dag lørdag kl. 14.00 !

På netavisen siger vi både tillykke med det nye domicil – samt held og lykke !                                                  Husum får lov at beholde den populære butik – og det bliver fremover på adressen Frederikssundsvej 354 ..

netavisen 15. januar kl. 9.50