Juletræet i Husum tændes lørdag den 27. november

Uanset om man vil det eller ej, så nærmer julen sig, og dermed også alle de forberedelser, som følger med.

Fra sidste års juletræstænding på hjørnet af Frederikssundsvej og Husumvej – det er altid festligt

Husum Juletræs Forening der står for juletræet i bydelen består fortsat af glarmester Klaus Juhl og optiker Johnnie Jørgensen, og de fortæller her til netavisen om den kommende højtid:

– Vi opfordrer alle lokale til at sætte kryds i kalenderen udfor lørdag den 27. november, for der skydes julen i gang på hjørnet af Frederikssundsvej og Husumvej – lige overfor Føtex.

Fra klokken 16.30 begynder omkring 10 musikere fra Ballerup Brassband at varme de fremmødte op ved at spille julemelodier. Det giver en dejlig stemning på pladsen, hvor det 11 meter høje juletræ skal stå. Og i mens vi venter, så sørger de lokale spejdere for, at man kan købe varme æbleskiver. Og den lokale Rotary klub sørger for dejlig varm gløgg til de voksne.

Klokken 17.00 byder vi alle børn og voksne velkommen,  og lige inden da er der uddeling af gratis nissehuer til alle børn.

Så kommer et større børnekor fra Husumvold Kirke og synger julesange. Og så følger et lille voksent kor, som også synger de gode gamle julesange. Endelig er der en juletale som afsluttes med, at alle kalder på selveste JULEMANDEN, som så kommer kørende i en gammel veteranbrandbil fra Gentofte Brandbils museum. Vores julemand tænder så træet i al sin glans, og så leger han med alle børnene, alt imedens der spilles julemelodier.

Og ikke at forglemme, så kommer aftenens store hit hos børnene, nemlig uddeling af godteposer til alle børn.

Afslutningen vil være ca. klokken 18.30, så vi håber på sædvanlig stor opbakning, slutter de to fra Husum Juletræs Fond.

netavisen fredag den 29. oktober kl. 10.45