Kæmpe skuffelse for IF Stadion - nu ser det meget alvorligt ud !!

Lokalopgøret fredag aften i ECV-hallen mellem IF Stadion og arvefjenderne fra Rødovre Håndbold endte med et skuffende resultat for det pointhungrende hjemmehold. Gæsterne vandt så sikkert som 29-22 efter at Stadion havde ført 12-10 ved pausen.

Slukørede og dybt skuffede forlader Stadions spillere banen efter nederlaget på 22-29 til Rødovre Håndbold

Det var en lidt mærkelig kamp, hvor hjemmeholdets mange udfald blev afgørende. Der skulle gå over fem minutter før Stadion fik scoret og efter 10 minutter førte Rødovre 4-1. Men så blomstrede Brønshøj mandskabet i en lille periode og fik gang i scoringen, så første halvleg sluttede 12-10.

Men det blev en katastrofe efter tepausen. Rødovre fik udlignet og så sig stort set ikke tilbage resten af kampen. Et par gange var Stadion ved at nå op, men til sidst kollapsede det hele for Stadion spillerne, så Rødovre fik sejren på 29-22.

Det værste ved resultatet er, at vore lokale håndbolddrenge nu er virkelig ude på vippen. Torsdag aften kan de, hvis alt flasker sig vriste sig fri af direkte nedrykning, når FIF2 kommer på besøg i ECV-hallen – altså endnu en hjemmekamp. Taber Stadion er det, man nærmest troede umuligt en kendsgerning – så rykker holdet ned i 3. division. Men vinder man, og HIK taber sine to sidste kampe, så kan Stadion klare frisag. Ellers giver en sejr over FIF2 minimum adgang til de grimme nedrykningskampe.

Så nerverne er forståligt nok helt i skyerne.

Vi skal også lige have med, at Stadions bedste spiller i fredagens kamp var Jonn Torfinnsson, (som for øvrigt løber rundt med netavisens logo på brystet) !