Kanstrup tilbage til Brønshøj

Brønshøj har lavet en aftale med den tidligere BB’er Pierre Kanstrup, som har masser af erfaring fra både Superligaen og 1. division. Kanstrup har senest været i Fremad Amager.

  Kanstrup vender tilbage 

– Pierre er en kæmpe forstærkning af holdet. Vi har ikke været et sekund i tvivl om, at vi ville gå efter ham, hvis han blev løst fra sin tidligere klub, fortæller BB’s sportschef Thomas Ibsen. –  Han kommer med rutine, lederegenskaber og en vilje til altid at vinde. Samtidig havde Pierre et stort ønske om igen at spille i Brønshøj, som han også gjorde for lidt over 10 år siden.,

Kanstrup har fået sin fodboldopdragelse i Brøndby, men i jagten på spilletid blev han lejet ud til BB i vinteren 2011. Her fik Kanstrup sin debut den 20. marts 2011 i kampen mod FC Fyn, der endte 1-1.

Da lejeaftalen udløb i sommeren 2011 – samtidig med, at Kanstrups kontrakt med Brøndby udløb – knyttede BB ham permanent til truppen. Han blev en vigtig del af en succesfuld 2011/12-sæson, hvor Brønshøj sluttede på 5. pladsen. I alt har Kanstrup spillet 44 kampe og scoret 7 mål i den sortgule trøje.. I sin sidste tid i Brønshøj blev han valgt til anfører.

Efter Brønshøj gik turen til FC Fredericia, SønderjyskE og AGF. Der efter kaldte udlandet, og det blev til kampe i både den bedste tyrkiske og norske række for hhv. Erzurumspor og Vålerenga. I vinteren 2020 vendte Kanstrup tilbage til Danmark, hvor han spillede for SønderjyskE og Fremad Amager.

Han kan skrive mere end 200 Superliga-kampe, over 100 1. divisionskampe, kampe i Tyrkiet og Norge samt europæiske kampe på CV’et.

Kanstrup træner med allerede fra tirsdag.

netavisen mandag den 24. juli kl. 23.15