Karsten Wolls pludselige død rystede hele Brønshøj

Vi er mange, der stadig husker den chokerende og triste meddelelse, som kom i påsken sidste år om Karsten Wolls pludselige død. Gennem 32 år var denne elskelige person præst ved Brønshøj Kirke, som han kom til i 1981. 

Netavisens redaktør var en af dem, der fik et fantastisk nært og ubrydeligt venskab med den afholdte præst. Lige fra første møde efter ankomsten til Brønshøj Kirke. Nu hjalp det nok også lidt, at den nye præst var en fremragende musiker, og at det kun var få dage der skilte rent aldersmæssigt.

Her indspiller Karsten Woll strofer til et indslag for BB i Ark Studiet overvåget af tekniker Kristian Dalsgaard

Meget hurtigt opdagede bydelen, at man havde fået en præst, som var meget interesseret i det lokale liv. Det gjorde sig gældende i mange, mange år. Undervejs steg Karsten Woll også i graderne og blev provst, ligesom han også modtog den store ære at blive Ridder af Dannebrog. I flere år var han også medlem af den lokale Rotary klub, hvor han tilmed i en periode var præsident. Ved arrangementerne i præstegårdshaven underholdt han altid med sit “Jazzkapel”. Ja vi kunne blive ved.

For netavisens redaktør betød Karsten Woll utrolig meget. Han har i den grad været familiens præst ved både begravelser og bryllupper. Samtidig havde vi et fantastisk godt samarbejde. Billedet her er taget foran Lundby Kirke i Sydsjælland, hvor Karsten Woll viede min datter Sannie og hendes mand. Bare det at han ulejligede sig 85 km. syd for Brønshøj for at gøre det, var fantastisk smukt.

På Brønshøj kirkegård finder man dette smukke gravsted over den person, som satte sig kæmpe aftryk på bydelen og aldrig vil blive glemt.

Æret være Karsten Wolls minde !

Netavisen fortsætter sin lille serie om kendte lokale personligheder, som har gravsted på Brønshøj kirkegård.