Forrygende tre dage med "En sommerdag på Bellahøj"

Så blev årets store lokale begivenhed på Bellahøj amfiteaterscene afsluttet – og med stor succes. Omkring 1200 tilskuere pr. aften jublede med, og rekorden fra 2022 blev slået med lige nøjagtigt 10 personer. Endnu en kæmpe succes for arrangørerne, som både kan juble over fantastisk godt vejr samt en utrolig opbakning fra frivillige.
Ja man måtte faktisk sige nej tak til de sidste, der kom og tilbød hjælp. Så det var en glad og tilfreds Jesper Bank Nielsen, netavisen talte med mandag formiddag. – Mange går ned på den her slags arrangementer, sagde han, men vi overlever på grund af de mange frivillige. Uden dem kunne det slet ikke gennemføres. Og så skal vi naturligvis også juble over det gode vejr. Tænke sig, minutter efter at sidste orkester havde spillet lørdag aften, så væltede regnen ned i tre stive timer !! Lige nu vil jeg sunde mig lidt oven på mange måneders hårdt slid, men jeg tør da godt sige, at som det ser ud nu, så tyder meget på, at vi vender tilbage næste år. Men jeg er meget forsigtig med den slags forudsigelser – og igen – det kræver, at vi endnu engang er i stand til at få de mange frivillige på banen, slutter den glade arrangør.
Netavisens udsendte besøgte “En sommerdag på Bellahøj” på den første aften, og her er hendes indtryk.
“En sommerdag på Bellahøj” bød på musik i lange baner
tekst og foto: Katrine Anna Andresen
Brønshøjs tilbagevendende sommerkoncert ved Bellahøj amfiteaterscene takkede lørdag den 19. august af efter tre fantastiske dage med musik, dj’s og poesi. Den smukke kulisse er som hvert år med til at gøre stedet, og ikke mindst musikken helt speciel for de mange lokale og udefrakommende gæster.
God stemning, eufori og glade mennesker var noget af det, man blandt andet kunne opleve torsdag den 17. august, da netavisen kiggede forbi, og hvor Guldimund og Søren Huus stod i spidsen for aftenens arrangement. En aften, hvor særligt de lokale kunne samles om musikken, og hvor der var tid til at nyde en øl eller en kaffe i aftensolen.