Optakt til Copenhagen Festival med trioen "ØHR"

Tre musikere fra vidt forskellige baggrunde mødes i trioen ØrtingHoinessRahbæk torsdag den 4. juli kl. 20 i Bellahøj Kirke.

Legesyge som hvalpe, drøner de rundt i musikkens hundekennel. De vil sammensætte et genrefornægtende program passende til storbyens urolige skønhed.
Man garanterer, at det bliver både overraskende, åndeligt og provokerende intimt. Og koncerten er ganske gratis.

OM MUSIKERNE:

Merete Ørting Lahey – pianist og sanger. Merete har bevæget sig fra den klassiske verden over i den rytmiske musik. Som pianist i Bellahøj kirke har hun været ansvarlig for at eksperimentere med det musikalske udtryk ved kirkens højmesser. Merete spiller desuden med Mørtel, som kan opleves til festivalen En sommerdag på Bellahøj.

Oliver Hoiness – guitarist. Mest kendt for sit mangeårige samarbejde med sangerinden Kira Skov. Derudover spiller Oliver i orkestret Skammens Vogn. Oliver vandt prisen som Årets Musiker ved Steppeulven 2016.

Mikael Rahbæk Andreasen – guitarist. Siden 2001 sangskriver og omdrejningspunkt i musikprojektet Kloster, hvor han blandt andet har sat musik til gamle danske salmetekster og britisk middelaldermystik. Mikael vandt prisen som Årets Komponist ved Steppeulven 2016 og har bidraget med melodier til Kirkesangbogen.