Kondigrafen lukker efter 25 år i Husum

Jamen det ser jo så ud til, at det ærkelokale fitnesscenter Kondigrafen er ved at udånde her på en af årets allersidste dage. Selvom man dementerede på det kraftigste, at det ville ske, da Netavisen forleden henvendte sig, så er kendsgerningen, at det lokale center lukker ved årets udgang. Bygningen som i sin tid husede Husum Bio er tilsyneladende blevet solgt, og så har indehaverne af Kondigrafen valgt at stoppe efter 25 år.

Afskedssalutten til alle medlemmer er som følger:

Kære medlemmer, kære motionister, kære venner

En svær men også nødvendig beslutning er taget. Tiden er inden til at sige farvel til Kondigrafen. Bygningen hvor Kondigrafen har haft til huse i 25 år er solgt.

Kondigrafen åbnede 11. september 1999 efter 2 års ombygning, hvilket betyder vi nu har været her i over 25 år.

Kondigrafen har været en stor del af vores liv og har betydet rigtig meget for os. Det har været en dejlig arbejdsplads, og vi har lagt utrolig mange timer i det. Ikke mindst har vi gjort os umage for at gøre det bedst mulig for alle.

Det har været fantastisk, at dele vores passion for træning og sundhed med jer, og vi vil aldrig glemme det. Nu går det over i historien og bliver til gode værdifulde minder. Det er dejligt at kunne gå herfra med disse gode minder – Tak.

Vi har arbejdet lige til det sidste for, at få et samarbejde i gang med SATS, Assoik Gym, Fit&Sund og Energicenter Voldparken.  Vi har også kigget efter egnede lokaler i området uden brugbare resultater. Alt sammen for at vi kunne fortsætte vores passion for træning i andre lokaler.

Nogle af udfordringerne er at lokaler eller træningsudstyr ikke lever op til Kondigrafens standard, ligesom en passende aftale for vores brug af de pågældende træningscentre ikke har været en mulighed.

I december måned er der normal træning til og med d.29. december 2022. Bygningen skal være tømt den 1. januar 2023, det betyder vi får temmelig travlt med at gøre klar til de nye ejere. Vi ved ikke hvad bygningen skal bruges til fremover.

Så kære venner, vi holder derfor afskedsreception resten af december måned, hvor vi har mulighed for, at sige pænt farvel og tusinde tak til hinanden. Der vil være julegodter at finde ved receptionen.

Tusinde tak for jeres opbakning gennem alle årene. Det har været fantastiske år – I vil aldrig blive glemt.

Til jer der har forudbetalt eller har penge til gode, vil få beløbet indsat på jeres bank konto hurtigst muligt, senest i januar måned 2023.

Hvis det viser sig, at I ikke kan undvære os, er det muligt at booke en personlig træning gennem Kondigrafens hjemmeside.

Af hjertet tak til jer alle.

De bedste, varmeste og sundeste hilsner

fra alle os i Kondigrafen, Connie, Justine og John.

netavisen 29. december 22 kl. 23.10