Leg og lær livredning ved Bellahøj Friluftsbad

Man er velkommen til at kigge forbi og tage familien med, når TrygFondens LivredderPatrulje besøger Bellahøj Friluftsbad på søndag den 4. juni kl. 10-12. Livredderne sætter gang i sjove og lærerige aktiviteter i vandet for både børn og voksne.

Friluftsbadet har igen i år fået et ekstra livreddertårn, der er fyldt med livredderudstyr, som badegæsterne må tage med i vandet. Når LivredderPatruljen kigger forbi den 4. juni, viser de, hvordan man bruger udstyret i vandet til øvelser og leg, og de demonstrerer, hvordan man redder sig selv og andre i vandet.

– En af vores vigtigste opgaver i løbet af badesæsonen er at give børn og unge viden om livredning og gøre dem både trygge og sikre i vand, siger Anders Myrhøj, kystlivredningschef i TrygFonden Kystlivredning. – Derfor kommer vores LivredderPatrulje rundt til flere havnebade i løbet af weekenden for at demonstrere livredning og lege, som udfordrer børnene og de unge i vandet. Alle er velkomne til at være med til at kaste en redningskrans, padle på et rescue board eller hoppe i vandet med en redningsvest, og vi håber, at der kommer mange, som har lyst til at få et par sjove timer sammen med LivredderPatruljen, livredderudstyret i livreddertårnene for at øge sikkerheden og trygheden i vandet, slutter han.

Til daglig står livreddertårnet indendørs i en svømmehal, men Bellahøj Friluftsbad har fået lov til at låne det hele sommeren, hvor det vil stå fast og være tilgængeligt hver dag.

LivredderPatruljen besøger også Islands Brygge Havnebad, Badesøen i Albertslund, Havnebadet ved Sluseholmen, Baunehøj Friluftsbad samt Aarhus Havnebad i løbet af weekenden.