Goddag og farvel til campinggæsterne på Bellahøj !

Da netavisen var forbi i onsdags, så der sådan ud. Endelig har campisterne indfundet sig, og det har man kunnet fryde sig over. Men kun kort – for på onsdag skal det meste af pladsen være ryddet til fordel for det motorløb, som de seneste år har fået lov til at blive afviklet på Bellahøj. Sådan er betingelserne – og det er langt fra optimalt for hverken campingpladsens lejer eller gæsterne. Dog kan man købe billet til hele motorløbet og dermed få lov til at blive på campingpladsen, hvis man ønsker den løsning.

Det har været en lidt træg start på campingsæsonen, så derfor er det glædeligt at se de mange campister, som indenfor den seneste tid endelig har fundet vej til den dejlige plads på Bellahøj. Men Copenhagen Historic Grand Prix, som motorløbet kaldes har en aftale med Københavns Kommune, og den sikrer, at løbet også de kommende år kan blive afviklet på Bellahøj. I år starter det den 6. august og kører til og med den 8. august – altså en forlænget weekend. Det er så første løb siden 2019.                                          Coronaen ødelagde alt sidste sommer. Det samme gjaldt for campingpladsen. Alt var lukket ned i 2020.

Men nu kører hele molevitten altså igen.

Netavisen har flere gange omtalt det store motorløb, som rummer flere store navne og igen i år får deltagelse af prins Joachim.

Mens det foregår, er meget af bydelen som sædvanlig spærret af, og når selve bilerne er på banen, er luftforureningen og støjen væsentlig forværret. Alt det har mange i området klaget over, uden det dog har haft nogen som helst virkning.

Campingsæsonen kører til slutningen af august måned, og naturligvis håber man, campisterne vender tilbage, når arrangementet er overstået.