Men der dukker også nye facader op i bydelen !

Midt i netavisens serie omkring gamle butiksfacader i Brønshøj og Husum skal der selvfølgelig også være plads til det modsatte – nemlig helt nye. En sådan er ved at være helt klar på hjørnet af Frederikssundsvej og Kabbelejevej, hvor gamle hæderkronede KC Møbler har til huse.

Vor medarbejder kom forbi torsdag formiddag, og der var man i fuld gang med at skifte den gamle facade ud til fordel med en ny og helt tidsvarende facade. En meget flot en for øvrigt ! En af årsagerne til det ligger ganske enkelt i, at man for nylig har fået sat ny reklame på firmaets varebil, og så mente man også, det var relevant at få samme type reklame på facaden. Dette ansigtsløft pynter i gadebilledet, og helt rart også at kunne præsentere nye butiksfacader i bydelen, især i denne svære tid for den lokale handel.

Men lidt om KC Møbler, som er en lokal virksomhed med mere end 70 år på bagen. Firmaet har fire medarbejdere og stor erfaring med møbelproduktion, møbelpolstring og møbelrestaurering. Man fremstiller både nye møbler samt restaurerer og ombetrækker alle typer møbler. KC har eget snedker- og polstrerværksted, hvilket giver flere muligheder. Her produceres senge, sovesofaer, skabssenge, madrasser og meget mere. Man er meget alsidige og går ikke af vejen for specielle opgaver. Der arbejdes med mange forskellige materialer helt efter ønske, og opgaverne udføres altid i en god kvalitet.

Såvel små som store udfordringer klares for både virksomheder, institutioner, restaurations- og hotelbranchen samt naturligvis også for private.

KC Møbler en en lille solstrålehistorie – ikke mindst i denne mørke tid.

Og så er det en lokal virksomhed !

(foto: Jimmy Antony)