Lokalt rock'n roll band indspiller i Ark studiet på Stenløsevej

Gennem efterhånden mange år har det lokale rock’n roll band Chimbos Revival været på banen med større og større succes. Manden bag – Ingvar Kristensen med spytkrøllen i panden – har formået at gøre sit band til et ganske eftertragtet navn ikke alene i omegnen men faktisk i hele landet.

Og lige nu er han med sine musikere i fuld gang med indspilningerne af et helt nyt album. Det hele sker hos Kristian Dalsgaard i Ark Studiet på Stenløsevej, og det er ikke helt tilfældigt. For det første støtter man lokalt, og for det andet er netop Ark Studiet et af landets bedste. På billedet ses bandet sammen med Kristian Dalsgaard, som også er producer på projektet. Netavisen vender tilbage, når det nye produkt er på gaden.

Det er ikke til at løbe fra, at Ingvar Chimbos helt store idol er Bill Haley & His Comets, der med bl.a. Rock Around The Clock var nogle af rockens pionerer. Sammen med andre store stjerner som Elvis Presley, Little Richard, Swinging Blue Jeans, Chuck Berry, og The Beatles m.fl. fortolkes en række af Bill Haleys sange, når bandet er på scenen.