Breaking news: LOOP Fitness i Brønshøj er solgt !

Det er ikke så længe siden, netavisen kunne oplyse, at Fitness World i Brønshøj og resten af landet var blevet solgt til nye engelske ejere. Og nu er naboen på Frederikssundsvej i Brønshøj fulgt efter. Dog bliver det på danske hænder !

LOOP Fitness Brønshøj – et af Københavns hyggeligste fitness centre – får ny ejer i form af Simon Bender, som også ejer og driver LOOP Fitness Herlev.

Det er virkelig noget, som vil skabe masser af god energi at slå de to centre sammen rent ejermæssigt.
René Carstensen som åbnede centret for to år siden, skal i gang med nye spændende projekter, og Simon Bender glæder sig helt vildt meget til at drive det store succesfulde center videre i samme gode stil – med plads til masser af nye spændende tiltag for stedets mange dejlige kunder.

– Ja min gode kollega fra LOOP Fitness Herlev – Simon Bender, overtog ved årsskiftet LOOP Fitness Brønshøj, fortæller den nu tidligere ejer René Carstensen til netavisen.
– Da jeg for to år siden åbnede i Brønshøj, var den på det tidspunkt det første LOOP Center i Københavns Kommune. Et år og ni måneder efter var vi Danmarks største LOOP Fitness Center ud af over pt 120 + Centre. Vi formåede i fællesskab med vores stærke team at gøre LOOP Fitness Brønshøj til en succes.  LOOP Fitness Brønshøj har været en FANTASTISK rejse ! Jeg er som person helt klart iværksætter og projekt typen, så jeg glæder mig til nye spændende eventyr.

                                   

        Goddag og farvel. Den nye ejer Simon Bender til venstre og den afgående René Carstensen til højre

LOOP Fitness Brønshøj drives nu videre med samme gode personale gruppe og med Simon ved roret. Med alt hans gode energi kan det kun fortsat blive den succes, som det hidtil har været, slutter René Carstensen.

Foto: LOOP Fitness Brønshøj