Lyd, lys og kunst i efterårsferien i Brønshøj Vandtårn

I skolernes efterårsferie i denne uge – bliver Brønshøj Vandtårn fyldt med lys, lyd billedkunst, livemusik og lyrik. Installationen Upserving 22 indtager tårnet, og der er særlige events og workshops for voksne og børn.

Lægger man vejen forbi vandtårnet i efterårsferien, venter der ikke bare en totalinstallation af farverige tekstilskulpturer, videoprojektioner, tredimensionelle værker, lyddesign, lyrik og et gigantisk genbrugsinstrument kaldet en inoxfon. Der er også særlige aktiviteter for børn og voksne i udstillingsperioden.

I løbet af ugen er der fire workshops for børn og unge. Mandag den 17. oktober kl. 10–13 kan de 10-14-årige går på opdagelse i vandets verden med mobiltelefonens kamera sammen med kunstneren Astrid Espenhain. Dagen efter er der klangrytmik for de 5-9-årige med Ian Brodersen og den 19. oktober kl. 10-14 kan de 10-18-årige lave lyrik med lim og saks sammen med forfatter Liv Ea. Endelig kan de 8-14-årige, der kan spille på et instrument, tage det med under armen til en sammenspilsworkshop med Ian og hans gigantiske genbrugsinstrument inoxfon, torsdag den 20. oktober kl. 10-14.

                                                   

De fire workshops for børn er gratis, men tilmelding er nødvendig, og der er begrænsede pladser. Info om tilmelding ses på https://www.upserving.dk/. Her kan man desuden læse om særarrangementerne for voksne, som blandt andet tæller en koncert med planter, hvor biosignaler omdannes til toner, tonerne af et nordisk elektro-akustisk vokalensemble, en klangkoncert og et åbent-hus jam, hvor man selv kan kigge forbi med sit instrument og prøve kræfter med den enorme efterklang.

Besøger man vandtårnet i den almindelige åbningstid er prisen 50 kr. (studerende 30,- kr. / under 18 gratis). Der er særlige priser i forbindelse med andre arrangementer. Workshops for børn er gratis. Åbningstiderne kan ses på upserving.dk eller vandtaarn.kk.dk