Målfest i Pilesvinget da Fix tabte 3-4 til Valby BK

Hele syv mål blev der scoret, da Fix lørdag tog imod Valby BK i Pilesvinget. Og dobbelt bittert for hjemmeholder var, at gæsterne scorede sejrsmålet i overtiden.

Det var ellers en af de bedre kampe fra Fix, som bragte sig i front i første halvleg ved Andreas Ohmann. Valby fik dog udlignet, så det stod 1-1 efter de første 45 minutter.

Efter pausen kom Valby foran på straffespark, men det lykkedes for Fix at udligne ved Morten Lauritzen. Så stod det 2-2 i den ganske underholdende kamp. Det blev imidlertid 2-3, da kampen manglede et lille kvarter, men Morten Lauritzen bragte igen balance i regnskabet i de døende minutter til 3-3. Og så troede de fleste på et uafgjort resultat, men det holdt ikke. Valby fik scoret kort efter til 3-4, og så fløjtede dommeren kampen af. Ærgerligt for de rødhvide – for placeringen i bunden af rækken ser ikke for godt ud. Faktisk kan det stadig gå helt galt, hvis uheldet er ude.

Næste opgave er på torsdag hjemme i Pilesvinget mod Amager FF, som kæmper om oprykning til Serie 1. Den bliver svær for Fix, men lad os håbe det bedste. Der fløjtes op kl. 18.30, og det er sæsonens sidste kamp.