Mandag genåbnede Husum Bodega i røg og damp !

Mandag den 22. april var datoen, mange havde gået og set frem til – for netop på den dag kunne Husum Bodega endelig åbne døren igen efter en længere nedlukning på grund af en kraftig vandskade. Faktisk har bodegaen været lukket siden midten af januar, og det har nærmest været en katastrofe for mange af de loyale stamgæster. Men det er glemt nu. 

Det var faktisk lidt svært at fange en meget travl Claus Mervald, som havde mere end nok med at betjene de glade gæster. Og der blev langet ikke så lidt bardisken. – Det er hårdt men samtidig dejligt at se de mange kendte ansigter igen, sagde han.

Netavisen kiggede indenfor mandag eftermiddag, og vi røg lige direkte ind i liv og glade dage, hvor bodegaen allerede stod i røg og damp. Glad stemning, livlig snak og god musik i baggrunden. Og som nævnt blev der udvekslet synspunkter på livet løs. Hvor mange der kunne høre noget som helst skal være usagt. Netavisens udsendte havde i hvert fald svært ved at få fat i alle ordene. Men hyggeligt var det. Alle var glade, og det blev naturligvis fejret, at bodegaen atter er åben. Allerede fra kl. 9 væltede det ind med glade gæster – og gensynet var kærligt.

Lidt historie om bodegaen

Husum Bodega på Husumvej blev for snart et par år siden valgt som et af de værtshuse, som var kompetente nok til at være med i en stor udstilling på Københavns Museum, som gik under temaet “StamstederKøbenhavns sidste værtshuse”.

Om stedet blev der bl.a. skrevet følgende

                                                                

                                            Foto er lånt fra Husum Bodegas hjemmeside på facebook

Husum Bodega er fra 1972. Først var der møbelforretning, men da sønnike arvede forretningen, skulle der drikkes bajere. Dartmaskinen lokkede med digitale blink, og Olsenbanden hængte grynet på væggen ikke langt fra et holdfoto af Husum Boldklub. 

Bodegaen hører under kategorien “brune bodegaer”, hvor mere er tilladt end andre steder.