Martin Hummelgaard er ny assistenttræner i IF Stadion

IF Stadion fortæller, at klubben nu har trænerteamet på plads og tilføjet en ny assistenttræner til staben forud for den kommende sæson. Det bliver den 41-årige divisionstræneruddannede Martin Hummelgaard, der i den kommende sæson vil assistere cheftræner, Anders Larsen. En udfordring den tidligere ungdomsligatræner i KIF Kolding glæder sig til..
– Jeg er meget glad for muligheden, og jeg ser frem til at prøve mig selv af på senior niveau igen, siger Martin Hummelgaard til netavisen. – Klubben er et spændende sted, og det er et utroligt spændende projekt, man har kørende herude. Det glæder jeg mig til at bidrage til’.
Martin Hummelgaard, der ligeledes har en fortid i Ajax København og på SHEA-akademiet, ser også frem til samarbejdet med cheftræner, Anders Larsen:
’- Anders har præsenteret en plan og en spillestil, jeg kan se mig i. Som træner er jeg dedikeret, loyal og velforberedt. Jeg glæder mig til samarbejdet med Anders og selvfølgelig til at komme på træningsbanen i IF Stadion og møde truppen’.
Sportschef Thomas Schou ser også med glæde frem til det nye samarbejde:
– Med ansættelsen af Martin Hummelgaard får vi en fagligt stærk træner, som kan supplere Anders Larsen  godt, og jeg føler mig helt tryg ved, at han fra første dag kan indgå i trænerteamet og bidrage godt og konstruktivt. Jeg tror, samarbejdet bliver godt og lige det, vi har brug for til at skubbe os yderligere i den rigtige retning’.
Assistenttræneren, der også har slået sine folder i københavnske klubber såsom VSH, HIK og Team Nørrebro, får også rosende ord med på vejen af cheftræner Anders Larsen:
– Efter flere snakke med Martin er jeg overbevist om, at vi får et godt samarbejde omkring holdet i næste sæson. Martin kommer med nye input og et friskt syn på spillet, som kan gavne os. Dertil har han masser erfaring med udvikling af unge spillere, hvilket jeg ser som et godt match for holdet. Jeg ser frem til at få ham ind i trænerteamet.’
Udover tilføjelsen af Martin Hummelgaard, kan IF Stadion også meddele, at man har forlænget samarbejdet med målmandstræner Henrik Schlichter. Det betyder, at staben for IF Stadions bedste herrehold for den kommende sæson ser således ud:
Sportschef: Thomas Schou
Cheftræner: Anders Larsen
Assistenttræner: Martin Hummelgaard
Målmandstræner: Henrik Schlichter
Holdleder: Jørgen Dyhr
Martin Hummelgaard støder til staben den 1. maj 2023.
Foto: If Stadions hjemmeside