Med en solid 6-2 sejr har Fix nu positiv målscore og besætter 6. pladsen

Der var på forhånd lagt op til en hjemmesejr til Fix, da bundproppen S.C. Amager kom på besøg i Pilesvinget lørdag eftermiddag, og den tillid svigtede de rødhvide ikke. Tværtimod må man sige. Holdet fra Pilesvinget vandt med hele 6-2 efter 2-1 ved pausen, og de cifre betyder, at holdet nu har vendt en negativ målscore til en positiv. Fix er placeret på en 6. plads og ligger godt lunt i svinget i den københavnske Serie 2.

Jakob Kronbøl bragte Fix foran efter 13. minutter, men det lykkedes for amagerkanerne at udligne til 1-1 efter 25 minutter. Morten Lauritzen bragte atter hjemmeholdet foran efter en god halv time, og det holdt til pausen.

Kort efter dommerens fløjt for anden halvleg scorede Jakob Kronbøl sit andet mål til 3-1, og så var den kamp afgjort. Morten Lauritzen øgede til 4-1 og Sigurd Rechendorff sluttede festen med to kasser til 6-1. I kampens døende minutter fik Amager reduceret til slutresultatet 6-2.

På fredag den 30. står der endnu engang Amager på menuen, idet Fix skal spille ude mod Amager FF i Kastrup IA ved Diget.