Netavisen ønsker alle læsere et godt nytår

Ja tiden flyver afsted, og nu skal vi til at tage afsked med endnu et år. 2022 har på mange måder været en blanding af godt og ondt. Først og fremmest gør den beskidte krig i Ukraine stort indtryk blandt mange andre ulykkelige ting, når man lader året passere revy, mens vi indenfor sportens område har haft mange glæder og enkelte skuffelser. Det vil være alt for omfattende at gå i detaljer her – og meget af det kan vi jo heller ikke lave om på nu.

Men et nyt år er på trapperne, og hver for sig kan vi have vore ønsker for det, der venter forude.

2700-netavisen er gået ind i 10. årgang, og vi kan hver dag glæde os over, at der støt og roligt kommer flere og flere læsere til. Vi er Brønshøjs første og eneste netavis – og vi har fortsat domicil midt på Husum Torv.

For avisens redaktør er 2700 Brønshøj for længst blevet “et andet” hjem. Først med start i 1962 som musikanmelder i Brønshøj-Husum Avis, så med ansættelse som redaktør på Husum Bladet i 1978, og efter godt et par år på Billed Bladet tilbage i 1988 på Brønshøj-Husum Avis som ansvarshavende redaktør. De to lokalaviser var i mellemtiden blevet fusioneret.  I 1995 kulminerede det hele med købet af avisen, og så var der pludselig hæftet endnu en titel på cv’et – nemlig som bladudgiver, og det holdt til 2008, hvor avisen blev solgt til Dansk Avistryk. Det betød dog ikke et farvel, da jobbet som ansvarshavende redaktør fortsatte helt til 2013, hvor vejene skiltes. Samme år blev 2700-netavisen så præsenteret, og den kører som før nævnt nu på 10. årgang.

Kærligheden til Brønshøj-Husum har trukket læsset hele vejen, og med så mange år bag sig i området, var det simpelthen umuligt at sige definitivt farvel i 2013. Derfor opstod netavisen. Det at skulle undvære det lokale område lå så uendelig fjernt.

Så kære læsere – I slipper ikke foreløbig for “den gamle redaktør” og netavisen.

Med det vil vi gerne ønske alle et godt og lykkebringende nytår !