Nykøbing Falster Revyen 2021 har det hele og med Brønshøj stjerne på holdet

Endelig lykkedes det at komme i gang efter et par års ventetid – Nykøbing Falster Revyen havde premiere i torsdags. Og hvilken premiere ! Indledningsvis vil vi starte med at gratulere Mickey Pless og hans revyhold med en festlig, fornøjelig og underholdende forestilling, som vil kunne glæde hele familien Danmark.

Men vi starter med det nye sted for revyen – Nykøbing Falster Hallen. For hvis nogen tror, man spadserer ind i en kold sportshal med håndboldmål og tilskuerpladser, så overraskes man virkelig. Ikke på noget tidspunkt havde man indtryk af, at det hele faktisk blev afviklet i en hal. Alt var kamufleret og pyntet så genialt, at man godt kunne få den tanke, at det måske kunne være et kanon alternativ fremover. Alle sad bedre, hvor pladsen i teateret godt kan forekomme lidt trang. Så med et positivt første indtryk, kunne vi så forventningsfuldt se frem til selve revyen. Hvad ville Nykøbing Falster byde på ?

Og lad det være sagt med det samme. Vi fik et par sprudlende timer uden døde punkter. Det var virkelig et revyhold, der gik ind og trykkede den af. Årets holdopstilling består af Pernille Schrøder, Karsten Jansfort, Rasmus Krogsgaard, Rikke Buck Bendtsen og Silas Holst, mens Mickey Pless står for det glimrende orkester, som er udvidet til fem musikere.

Vi kan ikke komme uden om at rose hver enkelt af skuespillerne.

                                             Pernille Schrøder er en revydronning

Pernille Schrøder må være kandidat til titlen Danmarks revydronning. Hold op hvor hun spænder vidt, og årets revy er ingen undtagelse. Knagende dygtig og super professionel.

Karsten Jansfort bliver også bedre og bedre for hvert år. Han er fast mand på sydhavsøernes revyhold. Nykøbing Falster er blevet hans hjemmebane, og forhåbentlig vil vi opleve ham i årene fremover.

Rasmus Krogsgaard – jamen sikke mange strenge har kan spille på. Den 41-årige revykunstner kan simpelthen det hele. Overbevisende skuespil, knivskarp sans for det folkelige, fortræffelig tekstforfatter og idemand – ja hvad kan man næsten sige mere. Jo naturligvis at han her debuterer som instruktør, og så må vi tilføje – hvilken debut !

   

Rikke Buch Bendtsen er tidligere sanger i bandet Diskofil. Hun har med årene udviklet sig til en dygtig revykunstner og har parodieret flere kendte personligheder som f.eks. Mette Frederiksen og Inger Støjberg. Hun virker som en naturlig del af revyholdet og har efterhånden også formet sin helt egen figur.

Mickey Pless har skrevet alt musik til forestillingen. Han er desuden direktør for revyen og dens kapelmester. Pless har været i Nykøbing Falster Revyen siden 2015, hvor han blev anbefalet til daværende direktør Flemming Krøll.

                                                 Mickey Pless kan være stolt over sin revy

Fire år senere overtog han med succes revyen efter selvsamme Krøll. Vi tvivler ikke på, at han nok i årene fremover skal været en pålidelig garant for at Lolland Falsters hovedstad fortsat har en folkekær revy.

Som rosinen i pølseenden har vi Silas Holst. Brønshøjs egen superstar. Det er da helt utroligt så meget den mand kan præstere. Vi kender jo hans færdigheder indenfor dansen, men han er jo også en fortræffelig sanger, og her viser han også sit store talent indenfor det humoristiske.

                                                  Silas Holst – Brønshøjs egen superstar

Vi kan efterhånden ikke finde superlativer nok, og vi fornemmer, at det slet ikke stopper her. Enhver fra Brønshøj som ser denne revy vil føle en vis stolthed over bysbarnet.

Vi vil ikke komme ind på selve revyens indhold udover at nævne afslutningen, som er en hyldest til Michael Bundesen og Shu-bi-dua. I revyen 2019 gik man efter samme finale, men dengang med Kim Larsen sange som en hyldest til den folkelige kunstner.

Det øvrige skal være en overraskelse. Og der er mange godter i posen. Så turen til Nykøbing Falster vil ikke forekomme så lang. På vej ned er det i forventningernes tegn – og på hjemturen er det bare med en masse sjove og positive indtryk.

Til sidst må vi da sige, at 2021 har været et fantastisk år for Nykøbing Falster. Oprykning til landets næstbedste række i fodbold og en suveræn revy i Superligaen. Tillykke med det ! Der spilles til og med den 21. august.

2700-netavisen giver årets revy maks. stjerner – fem

netavisen 12. juni 21 kl. 11.30