Nyt i Pejsegaarden - dans og træning med baby

Alle nybagte mødre og fædre får nu et nyt tilbud – Pejsegaarden inviterer både baby og forælder til dans og træning.

                         

Et nyt tiltag i bydelen ser dagens lys fra november. Pejsegaarden tilbyder dans og træning med baby. Dansen og træningen er for den nybagte forælder, og det er tilrettelagt således at baby nemt kan være tilstede. Baby kan for eksempel være i vikle eller bæresele eller ligge på gulvet eller i barnevogn.

Alle nybagte forældre og gravide er velkomne til at komme og være med. Pejsegaarden byder mødregrupper velkomne ind og tilbyder faciliteter til at hygge sig sammen med sin mødregruppe udover dansen og træningen.

– Vi har god plads på Pejsegaarden og hyggelige rammer med stuer og sale, som vi tilbyder mødregrupperne, de kan være i efter dansen og træningen, siger Ronnie Handskemager. – Vores cafe er åben, og man kan købe lidt at drikke hvis man vil. Vi ved, det kan være svært at komme afsted og være aktiv, når man har en lille baby, der skal tages hensyn til, så med det her tiltag gør vi det nemt for de nybagte forældre at komme og få sjov motion gennem dansen og komme i form efter fødslen.

Man kan få en gratis prøvetime, og det første hold starter fredag den 5. november kl. 10.00. Tilmelding til prøvetimen kan ske ved at skrive en mail til dans@pejsegaarden.com.

Man kan læse mere om projektet her: http://pejsegaardendans.dk/dans-for-mor-og-baby/