Offday i Herlev - næstsidste træningskamp sluttede 1-2

Efter en lang række glimrende træningsresultater, løb BB ind i en nederlag ude mod Herlev på 1-2. Læs her hvad klubbens Christian Haslund skriver om kampen:

Det var ikke vores kønneste træningskamp, da vi i går tabte 1-2 ude mod Herlev i en kold og blæsende affære. Men der skal også være plads til sådanne kampe i opstarten. Mican Atici scorede vores enlige mål.

Der skete ikke meget i de første 30 minutter, hvor begge hold havde svært ved at få deres spil til at køre i den hårde vind. Herlev var dog tæt på en scoring efter 14 minutter, men en fremragende redning af Sebastian Klausen forhindrede en hjemmeføring.

I den anden ende havde vi en enkelt mulighed, da Mican Atici forsøgte sig på frispark. Her fik han sendt bolden uden om muren, men også lige i armene på Herlevs målmand.

Da der var spillet lidt over en halv time, fik hjemmeholdet bragt sig foran. Vi fik blokeret deres første indlæg, men deres andet indlæg fik de sendt ind omkring det lille felt. Her stod en Herlev-spiller klar til at sende mål i kassen bag en chanceløs Sebastian. 1-0 til Herlev.

Men Herlevs føring holdt kun i små fire minutter. En fremragende bold blev slået ind i bagrummet. Her kom Mican løbende og med en kattepote fik han sendt bolden over i det lange hjørne til stillingen 1-1.

Inden vi gik til pause, var der flere chancer til Herlev, men Sebastian Klausen stod for flere gode aktioner.

I 2. halvleg skulle der gå godt og vel 30 minutter før vi fik den første afslutning. Men Herlev måtte se deres forsøg gå et stykke forbi mål. Vi skulle vente til det 79. minut før vi fik vores første afslutning i 2. halvleg, men Mican fit sparket bolden over mål.

4-5 minutter før tid fik Herlev frispark lige uden for feltet. Med et flot spark fik de sendt bolden over muren og i mål til slutstillingen 2-1.

Det var ikke vores bedste træningskamp her i vinteropstarten, men der skal også være plads til at have en offday her i opstartsperioden. Vi vælger dog også at se på de positive ting fra kampen. Mican kom endnu engang på tavlen, der var masser af spilletid flere spillere og der var ingen opgivende attitude.

Og så må vi jo ikke glemme, at vi indtil videre har spillet nogle rigtig gode træningskampe og samtidig ser en fantastisk træningskultur. Så vi skal endelig ikke lade os slå ud af en træningskamp.

Næste weekend – lørdag den 16. marts kl. 12 – gælder det vinterens sidste træningskamp inden forårspremiere. Her møder vi topholdet Sundby på kunstbanen i Kløvermarken ved Raffinaderivej.