Om mænd, motion og myter - foredrag i Pilegården

Onsdag den 12. oktober kl. 13 – 15 er der gratis foredrag i Pilegården med Torben Bremann om, hvad der skal til for at få mænd til at ændre adfærd.

Mænd har nogle kedelige rekorder, når det gælder sundhed eller måske rettere manglen på samme. Derfor har Pilegårdens sundhedscafé denne onsdag fokus på, hvad der skal til for at motivere mænd til at forandre livsstil og tage bedre vare på sig selv.

Der skal oftest opstå noget radikalt, før mænd vælger at tage skeen i den anden hånd. Der skal være noget håndgribeligt at opnå med det og så vil de i øvrigt gerne have nogle mandlige rollemodeller at lade sig inspirere af.

Men hvad skal man egentlig være særligt opmærksom på som mand, hvis man har rundet de 60? Hvad siger den nyeste forskning? Lær mere om hvilke motionsformer man særligt bør fokusere på i sit seniorliv, og hvilken kost der er mest optimal. ”Det handler ikke udelukkende om hvor længe vi lever – men mindst lige så vigtigt, at fremme og bibeholde liv i de år vi er her, så vi “kan dø unge i en høj alder”, forklarer foredragsholderen.

Foredraget berører både emner som mentaltræning, kost, træning, afspænding, meditation, åndedræt, søvn, bækkenbund og motivation, og tager udgangspunkt i Torben Bremanns bog om emnet. Alle er velkomne.