Ombygningen af Pilegården er udskudt til tidligst 2024

Ombygningen af Kulturhuset Pilegården i Brønshøj går tidligst i gang i 2024. Det betyder, at kulturhusets brugere kan mødes og bruge kulturhusets faciliteter som normalt hele 2023.

Onsdag kunne Kulturhuset Pilegårdens personale skrive ud til alle foreninger, som holder til i kulturhuset, at de kan planlægge aktiviteter som de plejer også i andet halvår af 2023.

Der er således udsigt til et helt normalt 2023 i Pilegården med kulturarrangementer, musikundervisning og lokaleudlejning til selskaber, møder og foreningsaktiviteter.

De fleste af de kulturaktiviteter, der foregår i Pilegården i dag, flytter i foråret 2024 ind i et kommende nyt kulturhus i Brønshøj Gamle Skole. Byggetilladelsen til ombygningen af Brønshøj Gamle Skole er netop givet og entrepenøren er fundet. Ombygningen forventes at gå i gang februar 2023.

Der var tidligere udsigt til, at kulturaktiviteter skulle foregå med færre m2 i en periode på et halvt år, hvor kun Rytterskolen og i en pavillonbygning ved Brønshøj Gamle Skole var tilgængelige.

Den nye udmelding om et normalt 2023 i Pilegården er derfor godt nyt for bydelens kulturliv.

Læs mere om baggrunden for flytningen af kulturaktiviteterne og ombygningen af Kulturhuset Pilegården samt Brønshøj Gamle Skole her. 

netavisen 21. december kl. 17.00