Onsdag aften startede julen i bydelen

Onsdag aften kom julen til Husum Torv, da Københavns Børne- og ungdomsborgmester Jakob Næsager tændte for den hyggelige belysning, man ligesom de senere år har placeret på torvets stationære træer. En løsning som bestemt er bedre end ingenting, når man tænker på, at Husum Torv ikke bliver begunstiget med et juletræ mere.

Den tid er forbi !

Sådan så torvet ud onsdag aften, da lysene var blevet tændt

Selve tændingen var stemningsfuld, som den plejer at være. Der var musik og sang og et dejligt humør hos de lokale, som mødte frem. Og igen må vi fremhæve Husums grand old lady Lis Søkvist. Hun er simpelthen en ener med hensyn til at gå op i det lokale liv, og hun kom på ideen med julelys på træerne, da torvets juletræ blev afskaffet, og det har igen i år været hende, der har fået det hele stablet på benene. Af en dame i halvfemserne er hun ganske enkelt enestående. Og hun er stadig et aktivt medlem i Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Vi skal være glade for Lis Søkvist, som også “opfandt” blomsterkrukkerne på Husum Torv for år tilbage. Hver sommer mødte hun selv op og plantede blomster i dem – og for egen regning. Det skete, lige indtil man fra Københavns Rådhus blev opmærksom på det !

Og sådan så det ud i morges, da sneen havde sendt sin lille hilsen

Nu er det første skridt til julen taget. Men fredag går det løs for alvor, når der tændes juletræ på Brønshøj Torv kl. 17-18 og på Husum Kirkeplads samme tid.

Når det er klaret, er julen for alvor kommet til 2700-Brønshøj.