Onsdag er der "hjertesundt" foredrag i Pilegården

Onsdag den 22. marts kl. 13 – 15 præsenterer Hjerteforeningens lokalafdeling og Kulturhuset Pilegården et gratis foredrag med Henriette Tybjerg under temaet “Tænk positivt – også i hverdagen”.

Illustration: Københavns Kommune

Hjerte-kar-sygdomme er det, som allerflest bliver ramt af på verdensplan. Man kan selv gøre en række ting for at hjælpe sit hjerte til bedre at modstå alle de forhindringer, det møder i løbet af livet. Det sætter en fire hjertesunde foredrag og workshops i Pilegården fokus på. Tænk positivt – også i hverdagen er nummer to i rækken af fire gratis workshops og foredrag.

Henriette Tybjerg er psykomotorisk terapeut og til dette foredrag stiller hun skarpt på den mentale side af at leve “hjertesundt”. Til foredraget får deltagerne brugbare redskaber til at skabe mere glæde og overskud i hverdagen. Det kræver igen forudsætninger, og det skal nok blive en givende og hyggelig eftermiddag. Foregår i Kulturhuset Pilegårdens café og det er gratis at deltage – bare duk op.

Flere Hjertesunde foredrag og workshops

  1. april kl. 16.30-18 er der foredrag om Atrieflimren med læge & forsker Charlotte Glinge fra Rigshospitalet og Bispebjerg Hospital. 10. maj kl. 13-15 er der gåtur og foredrag med fokus på at bruge byens rum til bevægelse og til at skabe glæde.

Arrangeret af Hjerteforeningen København, Nørrebro, Nordvest, Brønshøj, Husum og Vanløse.