Oplev Diz Watson & Krølle Eriks Bluesband på samme aften

Søndag den 8. august giver den engelske pianist Diz Watson en solokoncert efterfulgt af lokale bluestoner.

Foto: Diz Watson

Diz Watson er en fornem fortolker af den specielle New Orleans-pianostil. Ubesværet og med humor leverer han et repertoire inspireret af store pianister så som Fats Domino, Huey “Piano” Smith, Dr. John, James Booker og Professor Longhair. Sit gennembrud havde han med albummet ”Bluecoat Man” som førte til et samarbejde med stilartens ubestridte mester Dr. John og albummet ”Such a Night”.

Siden da har Diz givet koncerter over hele verden og spillet med og ensembler fra nær og fjern. I perioder har han boet i Danmark og givet solokoncerter som denne i Pilegården.

Efter koncerten giver Diz Watson scenen videre til Krølle Eriks Bluesband, som opstod i 1982 i miljøet omkring Huset i Magstræde, hvor gruppens ”Live i Vognporten” blev optaget. Albummet fik stor succes, og blev af Torben Bille rost for sit internationale format i Politiken. Bandet blev gendannet til Krølle Eriks 50 års jubilæumskoncert i Amager Bio i november sidste år.

Koncerten er kl. 20-23 og billetter til 150 kr. købes i døren. Vil man reservere en billet kan det gøre på mail: ejblottilblues@gmail.com. Der skal fremvises coronapas ved indgangen.